Témák » Szabadság » Csík Ferenc: Lidérces lélekportré
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 253
Lidérces lélekportré
Megittam életem korty vizének javát,
Tüzes életem ott bolyongott a karavánút nyomán.
Angyal szállt felettünk, vállán koporsó,
Édeni életben utunk poklokon vezetett nyomorgón.

Sokmilliónyi vágyálom után
Megálltunk az evolúció zsákutcáján.
Ősi szellők őrzik vándorlásaink nyomát,
Sárkunyhók épültek az idők folyamán.

Ősanya varázsán nyíltak iskolák,
Csillogó dübörgéssel lettek diplomák.
Kalapunkat elfújta a szél is,
Táncunk, dalunk megmaradt mégis.
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error