Témák » Haza » Erdős Sándor: Van egy hely
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 364
Van egy hely
Van egy hely hol másképp süt a nap.
Van egy hely hol édesebb a szellő.
Ahogy őszülő hajamba belekap.
Ahol szebben susog az őszi erdő.

Van egy hely mely szebb bárminél.
Van egy hely hol ringatott anyám.
Hol majd rám borul a szemfedél.
Szent Magyarhon édes hazám!
Beküldő: Erdős Sándor
 
Guszla Tamara
2023. április 02. 00:38:45
Nagyon jó csak nincs benne élet.
Új hozzászólás
 Error
 Error