Témák » Vallás » Ady Endre: Az eddig ámene
Beküldve: 2011.03.23.
Ennyien olvasták eddig: 1948
Az eddig ámene
Hajnali harmatban,
Selyemfüves réten,
Ezer virág friss illatát
Kalapomba mértem.

Rozmaringos hintón
Repültem idáig,
Kék nefelejcs, tuipános,
Takaros házig.
Van ennek a háznak
Olyan virágszála,
Kinek harmat rózsavíztől
Kivirul orcája.
Írta: Ady Endre
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error