Témák » Élet » Pintér Tamás: Mit ér?!
Beküldve: 2021.05.15.
Ennyien olvasták eddig: 1082
Mit ér?!
Mit ér a gondolat, ha csak gondolat marad,
Mit ér a szó, ha az ember csendben marad,
Mit ér az élet, ha nem is éled,
ha a sikereidet csak a pénzben éred
Mit ér a tehetség, ha nincs mellette akarat,
Mit ér a szerelem, ha egyoldalú marad,
Hogy mit ér, e kérdést minden nap felteszed, keresed a választ, de sehol sem leled....
Beküldő: Pintér Tamás
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error