Témák » Élet » Végh Erika: Volt egyszer egy álom
Beküldve: 2021.04.26.
Ennyien olvasták eddig: 266
Volt egyszer egy álom
Egy álomba csöppentem hirtelen,
Nem is értettem, mi történik velem.
De oly csodás lett az életem,
Mit már remélni sem mertem.
Kit megérint ez az érzelem,
Feledni nem tudja sohasem.
De az álom nem valóság,
S véget is ér oly hirtelen.
Ám az életem, nem lesz
Már többé a régi énnekem.
Beküldő: Végh Erika
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error