Témák » Vágyakozás » Végh Erika: Érintsd meg lelkem
Beküldve: 2021.04.26.
Ennyien olvasták eddig: 301
Érintsd meg lelkem
Kérlek, ülj ide mellém,
Érintsd meg lelkem,
Lehelj csókot reá csendesen,
És én azt soha nem feledem.

Nem feledem nézésed sem,
Mellyel te láttál engem,
Ahogy eddig senki más nem,
Tán még én magamat sem.

Nem feledem érintésed,
Amint hozzám érsz gyengéden,
Lágyan kezedhez húzod kezem,
Ilyenkor érzem, megérkezem.

A boldog, félszeg félmosoly,
Mely mindig ott ül arcodon,
A világot jelenti nekem…
Ezt az érzést, most is

Megkönnyezem.
Beküldő: Erika Végh

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error