Témák » Barátság » Petőfi Sándor: Szeberényi Lajos Emlékkönyvébe
Beküldve: 2011.03.17.
Ennyien olvasták eddig: 2022
Szeberényi Lajos Emlékkönyvébe
Kegyetlen a végzet; nem hagy sok időig örűlni
Minket együttlétünk édeni napjainak.
Ámde az a földnek bármely részére ragadhat,
Érted ezen kebel ég, s lészen örökre hived.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error