Témák » Boldogság » Horvát Jánosné: Álom
Beküldve: 2015.04.12.
Ennyien olvasták eddig: 908
Álom
Tenger partján gyönyörködtem,
kősziklákon lehevertem,
csodáltam a hullámokat,
benne a virgonc halakat.

Messzi hajó csendben úszott,
árbócai alig látszott,
tenger zúgás elaltatott,
hozott nekem csodás álmot.

A kék égben, napsütésben,
lágyan öleltél kedvesem,
szavaid oly' édes nekem,
karjaidban énekeltem.

Ölelj, ölelj én kedvesem,
kezeimet el ne engedd,
ne legyen csak szívem álma,
szereteted megtaláljam.
Beküldő: Mária Horvátné

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error