Témák » Élet » Kustra Ferenc József: Illúzió az élet
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 274
Illúzió az élet
Hinném, hogy boldog világban is élhettek,
De, hol vannak ehhez, hatályos légyegek?
Emberek élnek úgy, ahogy hit, vezető,
Mindenki boldogságot keres… ez első!
Hinném, hogy boldog világban is élhettek,
De, hol vannak ehhez, hatályos légyegek?
Szeretném… boldog elégedett lehetek,
Hinném, hogy boldog világban is élhettek.

Vecsés, 2019. február 19. – Kustra Ferenc József – íródott: triolett versformában.
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error