Témák » Barátság » Petőfi Sándor: Neumann Károly emlékkönyvébe
Beküldve: 2011.03.17.
Ennyien olvasták eddig: 1022
Neumann Károly emlékkönyvébe
Szeretlek, mint a hold a csendes éjet,
Miként a léget a szabad madár;
Szeretlek oh, barátom, míg az élet
Köréből a halál a sírba zár.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error