Témák » Fájdalom » Ács Bálint: A zöld szörny…
Beküldve: 2019.07.04.
Ennyien olvasták eddig: 286
A zöld szörny…
Hétköznapi pszichológia…

A féltékenyekkel az a baj, hogy a hipotézist, tézissé emelik!
Nagy a baj, ha a hipotézis, már eredendően pletyka...
Mert aztán, a féltékenyben az adrenalin megnő, és nem mérséklődik,
De
Nő, a ,,gyilkosan" fékezhetetlen, magabiztos haragja...

Ez átcsaphat,"Kretschmer-féle katatímiába". Végleg tönkre tevődik...
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error