Témák » Vicces » Raven Sue: horgászom...
Beküldve: 2020.12.20.
Ennyien olvasták eddig: 670
horgászom...
horgászom,
a csend apró
hullámai
körbe fonnak,
gondolatom forog,
vajh mi akad
a horgomra,
keszeg, potyka,
vagy egy csuka,
hullám fodrozódik,
hoppá egy harcsa,
zsinórt rántok,
akad,
nekifeszülök,
puff vetődik a háló
benne vagy
barátocskám,
te már
az enyém vagy
nem menekülhetsz,
tart a kampó,

kint vagy
tátoghatsz, pipálhatsz
minden hiába no,
nincs víz lélegzet,
neked
itt a véged...
Írta: Raven Sue
Beküldő: Sue Raven
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error