Témák » Szilveszter, Újév » Raven Sue: újévi fogadalom
Beküldve: 2020.12.20.
Ennyien olvasták eddig: 289
újévi fogadalom
megfogadom én, hogy nem fogadok
meg semmit sem, nem - nem változok meg,
hol ördög búj belém, hol angyal leszek,
hol igent mondok, hol meg dacolok,

ez kell énnekem a vidám léthez,
tőlem cigánykereket is hányhatsz,
feleslegesen nekem oszt dumálhatsz,
tetszik vagy nem - ez akkor is így lesz,

no de csókot is adok, kedves - vagy egy
kokit a búbodra, attól függ, mindez
mit érdemelsz, akkor éppen, szívem,
legyen boldog újéved, itt a jegy,

na ne nézz rám olyan ijedt szemmel,
retúrjegyet vettem, hogy visszagyere.
Írta: Raven Sue
Beküldő: Sue Raven

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error