Témák » V » Kustra Ferenc József: A múltról senrjúban?
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 373
A múltról senrjúban?
Értsd a múltadat!
Ez intelem, segítség!
Ebből merítsél.
*
Ne vesd el múltad,
Abból tudsz építeni.
Ne tagadd magad.
*
Révedj múltadba!
Múltadban van a jövőd,
Így vagy valaki.
*
Büszke légy múltra,
Abból csináld a jövőt
Így leszel magad.

Vecsés, 2013. augusztus 1. ? Kustra Ferenc
Beküldő: Kustra Ferenc
 
, , ,

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error