Témák » Élet » Kustra Ferenc József: Koszt és kvártély
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 287
Koszt és kvártély
Versben és európai stílusú haikuban?

Csak kis koszt és kvártély és rövid... az élet,
Láttam pedig, kinek a csillaga fénylett,
De őt nagyon pártfogolták a csillagok.
Ha, nekem elfogy koszt és kvártély, elporlok?
*
Mi, lét értelme?
Eszünk, alszunk, dolgozunk?
Boldogságigény??

Vecsés, 2002. május 21. ? Kustra Ferenc
Beküldő: Kustra Ferenc
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error