Témák » V » Raven Sue: nélküled...
Beküldve: 2020.12.20.
Ennyien olvasták eddig: 356
nélküled...
olyan vagy, mint a sóíz, nélküled
az életem íztelen, nélküled
a napfény árnynak tűnik, nélküled
a szívem halott, üres, nélküled

az édes kesernyés íz, nélküled
siváran tátong a táj, nélküled
nem bókol a pálmafa, nélküled
a virág sem illatoz, nélküled

nincs mosoly ajkam pírján, nélküled
még az eső sem hűsít, nélküled
élettelen a szívem, nélküled
még a madárdal se szép, nélküled

a lelkem is fénytelen, nélküled
nincs fény - látod, most ilyen nélküled.


...szórakozás egy rímre...
Írta: Raven Sue
Beküldő: Sue Raven
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error