Témák » Vicces » Raven Sue: Limerickek
Beküldve: 2020.12.20.
Ennyien olvasták eddig: 977
Limerickek
Békacsók...

Csókjaim adom néked. Érzem!
Változz szép királyfivá nékem!
Csókom az ajkadon
landolna nyálason.
Uhh, de csúf vagy! Inkább nem kérem!

?

Upsz!

Upsz! Kifogtam az aranyhalat!
A cseles a horgomra akadt!
Csettintettem egyet,
bekapta a legyet.
Csak hármat kívánhat a rafka!

?

Az aranyhal kívánsága...

Ó, jaj nekem! Nem is kell három!
Fortyog-motyog, mit is kívánjon!
A pikkelyén surrog,
a pofája durrog.
Tudod mit: legyél te a párom!
Írta: Raven Sue
Beküldő: Sue Raven
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error