Témák » Vágyakozás » Raven Sue: Megállt az idő...
Beküldve: 2020.12.20.
Ennyien olvasták eddig: 758
Megállt az idő...
Elmúltak a nyarak, az ősz,
és még mindig várok rád,
mintha csak álmodnék,
felettem a nyírfa suhog,
némán hallgatom moraját.

A tó vizén sodródó fűzfalevél,
mint papírcsónak, ring,
benne leheletüzenet,
talán egy sóhaj, egy gondolat,
ki tudja, mit visz a szél.

Merengőn nézem
a csillanó vízcseppek árját,
hol arcod tűnik fel,
vagy a képzeletem csal,
vagy tényleg ott vagy...

S egy pillanatra megállt az idő,
és ott voltál...
Írta: Raven Sue
Beküldő: Sue Raven

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error