Témák » V » Raven Sue: Eszperente limerickek...
Beküldve: 2020.12.20.
Ennyien olvasták eddig: 298
Eszperente limerickek...
Esztelen kecske...

Fekete fene essen Kendbe!
Ne hencseregjen, nem menyecske!
Szerepe nem remek
ezen kereveten!
Szedte-vette, esztelen kecske!

...

Eh...

Eh! Szeress te bele Etelbe!
Szerelmed gerjedjen remegve!
Jegeces hegyeken
szerfelett hevesen!
Szederjes fejjel gebedj bele!

...

Etyepetye nem lesz...

Te gyerek! Nekem ne szegezzed
gerjedelmed! Mert megtekerem!
Etyepetye nem lesz,
fejedben sejt sem lesz!
Egy testest neked lekeverek!

...

Szellemtelen geg...

Ne szellemeskedjen velem kend!
Kerge kecskeszelleme nem trend!
Nekem ne mekegjen,
mert ez felesleges!
E szellemtelen gegje nem kell!

...

Egye fene...

Elveszem, mert kedves szerelme!
Fergeteg kedvem lelem benne!
Szeme verhetetlen,
rettenetes delej.
Fekete fene egye meg bent!
Írta: Raven Sue
Beküldő: Sue Raven
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error