Témák » V » Kustra Ferenc József: Látok sok szomjúhozót...
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 759
Látok sok szomjúhozót...
Bárhová nézek, látok sok szomjúhozót...
Ők bizony mind vágynak egy korty víz után.
Látom szomjúhozókat, és ez után
Nem értem... állnak és várják a kútfúrót...

Vecsés, 2013. január 7. ? Kustra Ferenc
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error