Témák » Kedvesemnek » Sárréti Miklós: Szeretem, hogy szeretsz
Beküldve: 2020.11.23.
Ennyien olvasták eddig: 1306
Szeretem, hogy szeretsz
Szeretem, hogy rám találtál.
Imádom, hogy hívsz.
Szeretem, hogy becézel.
Imádom, hogy vagy nekem.

Szeretem, hogy Rád találhattam.
Imádom, hogy hívhatlak.
Szeretem, hogy becézhetlek.
Imádom, hogy lehetek Neked.

Szeretem, hogy vársz rám.
Imádom, hogy akarsz.
Szeretem, hogy szeretsz.
Imádom, hogy imádsz.

Szeretem, hogy várhatok Rád.
Imádom, hogy akarhatlak.
Szeretem, hogy szerethetlek.
Imádom, hogy imádhatlak.
Beküldő: Nemes Lajos

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error