Témák » Remény » Horvát Jánosné: Reménytelen?
Beküldve: 2015.04.12.
Ennyien olvasták eddig: 393
Reménytelen?
Vörös rózsa reszkető kezemben,
gyógyulás halovány reménye,
lélek harc, állandó küzdelem,
idő múlásával már reménytelen.

Bizalom? Már tovaszállt lelkemben,
szívem gyógyulása oly reménytelen,
szebb jövő? Már nem juthat nekem,
marad a múlt, összetört szívemben.

Fáj, a lélek ölő bizonytalan jelen,
messze jár boldogságom, s kedvesem,
megtalálni nem fogom, bár keresem,
összetört szívvel ez reménytelen.
Beküldő: Horvát Jánosné

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error