Témák » Természet » Zagyi G. Ilona: Őszi vigasz
Beküldve: 2020.11.05.
Ennyien olvasták eddig: 319
Őszi vigasz
Gomolyog felhőkkel a hajnali pára,
bújik a hegycsúcs, mint puha paplanába.
Lebbenti, űzi szél, nem kell még rejtőzni,
hisz csak most kezdődik, s jó itt elidőzni.
Szárít őszi vigasz, mert csupa könny a zöld,
bús melankóliára napszíneket ölt.
Vöröses árnyalat élekre, fonákra,
mind egy emlékezés a nyár mosolyára.
Beküldő: Zagyi G. Ilona

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error