Témák » Élet » Kustra Ferenc József: Álmodunk jókat!
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 869
Álmodunk jókat!
A sötétség? oly? nagyon mohó,
Elnyeli a fényt? így nem bohó.
A sötétség? több mint az árnyék,
Nem érdekli? fény hiány fájjék.

Sötétnek is vannak árnyai,
Életnek is fájó pontjai.
Sötétben nem látjuk a rosszat,
Csukott szemmel álmodunk jókat!

Vecsés, 2003. június 14. ? Kustra Ferenc
Beküldő: Kustra Ferenc
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error