Témák » Elmúlt szerelem » Nagy Enci: Változunk
Beküldve: 2019.04.21.
Ennyien olvasták eddig: 417
Változunk
Változunk egy perc alatt,
mások lettünk egy év alatt.
Másként látlak téged,
másképp látsz engem.
Már a világ sem olyan,
nem olyan, mint régen.
A szeretet elavult,
szerelmünk elfakult,
mint egy régi fénykép
a doboz alján,
porosodik, s tán,
ha újra látjuk egymást,
nem szeretünk mást.
Írta: Nagy Enci
Beküldő: Nagy Enci-Imola

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error