Témák » Szerelmi csalódás » Csík Ferenc: Könny és szerelem
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 1083
Könny és szerelem
Nélküled üresek lettek a napjaim,
Csak tengődök a hiányod fájdalmain.
Álmok nélkül nem tudok már élni,
Már nem tudok emberek szemébe nézni.

Szerelmünk a csillagos ég alatt elvérzik,
Emlékeid szívem sebeit újra meg újra feltépik.
Tudnod kell, hogy nagyon szeretlek,
S már soha el nem feledlek.

Mit tegyek nélküled? Hiányzol.
Ha mással látlak, megöl a rémület.
Mit tegyek, hogy visszatérjél újra,
A szívem szeret, folyton ezt súgja.

EmlékezésSzomorú szerelem
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error