Témák » Anyák Napja » Szekáry Zsuzsanna: Az anyák
Beküldve: 2020.05.17.
Ennyien olvasták eddig: 351
Az anyák
Az anyák csendben jönnek a világra.
A kevésre azt mondják, nem szeretik.
Dzsengát építenek az elmosott edényekből.
Vádló szavak nélkül törlik a könnyeket.
Titokban isszák a vodkát.
Csendben viselik a csonttörő pofonokat.
Helyettük a nővér kiált fel.
Miután gyermekük felnőtt, plüssmacikkal veszik körül magukat.
Az üvegszemek vég nélkül ontják a könnyeket.
De csak tükröt tartanak, vigaszt nem adnak.

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error