Témák » Szerelem » Szekáry Zsuzsanna: Parfüm
Beküldve: 2020.05.17.
Ennyien olvasták eddig: 358
Parfüm
Hetek óta függtem liánokká formálódott, kimondatlan szavaidon.
Mire elhagyták ajkaid, elszáradtak és lezuhantam.
Nem vagyunk mi pajkos gyermekek,
Csupán kiszáradt múmiái szép reményeinknek.
Szerelmem lassan eltűnik, ahogy parfümödet
Kifújja hajamból a józanító hajnali szél.

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error