Témák » Boldogság » Kathona Brigitta: Boldogság
Beküldve: 2018.12.04.
Ennyien olvasták eddig: 1346
Boldogság
Dióhéjba sűrített világom: színes selymek, illatos virágok.
Csengő hangod, szikrázó gyémántok, fényes hajad, tüzes harmatok,
Nefelejcs virága, türkiz nőszirom, pillangóvirág, mohos cédrusok,
Csipkés fátyol, hófehér oltalom, húsz múló perc szépségét őrzi,
Forró, fényes csillaggá vált, a Nap és Hold kíséri útját a menny felé,
Neve: Boldogság!
Beküldő: Kathona Brigitta

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error