Témák » Hiányzol » Blank Camor: Hiányzol
Beküldve: 2015.12.08.
Ennyien olvasták eddig: 3125
Hiányzol
Nem telik el nap, hogy ne gondoljak reád, bizakodva
várlak minden éjszakán.
Mikor eljön az este, s elhalkul az élet, a lelkem
fájdalmasan ordít érted.
Összetört szívem semmi sem gyógyítja, ha feltörnek az
emlékek, nincs mi megnyugvásra bírja.
Megannyi mesés emlék, csak ez maradt belőled, sajog
a lelkem mert távol vagy már tőlem.
Beküldő: Blank Camor

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error