Témák » Szerelem » Blank Camor: Kedvesemnek
Beküldve: 2015.12.08.
Ennyien olvasták eddig: 3277
Kedvesemnek
Hangod mi buján érinti lelkem, s kezed mi szeretőn érinti testem. Csókod mi édesen érinti bőröm, s tekinteted mi megbabonázza minden ösztönöm. Te vagy nekem a szerelem, minek megtalálásáról rég letettem. Te vagy, mit szóban nem lehet leírni, csak szívem azt súgja,örökké veled lenni! Bársonyos kezeiddel a lelkemig nyúlsz, s csodás mosolyodtól a külvilág elhalkul. Te vagy számomra az élet, s csak annyit kérek, örökké szerethesselek téged!
Beküldő: Blank Camor

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error