Témák » Szerelem » Sz.István Bálint: Olyannak fogadlak el
Beküldve: 2014.12.14.
Ennyien olvasták eddig: 1707
Olyannak fogadlak el
Olyannak fogadlak el
amilyen vagy
de nem törődhetek bele
ha nem akarsz

várok rád
amíg emberként várhatok
akkor is ha már
nem leszel

akkor is ha
én is
már a csillagok között
leszek

akkor is ha
már meghalunk
akár holnap
az őszbehajló hűvös
hajnalon

olyannak
fogadlak el amilyen vagy
ha ábrándos
szép szemed rámragyog
szitakötők
repülnek felém
tekinteteden

kékek, barnák, búsak,bíborak
mint Adynál
Szentmihály útján az ősz
s a hulló falevelek
Beküldő: Sz.István Bálint
te vagy a eletem
2018. január 18. 16:20:08
te vagy a eletem soha nem veledlek the vagy a foldem ami korben forog, te vagy a levego amit veszek hogy eletben maradjak, te vagy az aki eletben tart engem
Új hozzászólás
 Error
 Error