Témák » Szerelmi bánat » Vendégh István: Egy fiúszerelme
Beküldve: 2017.09.07.
Ennyien olvasták eddig: 2152
Egy fiúszerelme
Egy átlagos fiú, ki szeretetre vágyik,
Egy kicsit hiú, de ki nem hibázik?
A lány, kit szeret, jó barátja,
Nem szereti őt, ahogy a fiú kivánja.

A fiú fél, hisz látja, az igazság fáj,
De fátylat rája, hisz csak egy lány,
De szerelme izzik és fáj,
Mindaddig míg barátja a lány.
Beküldő: Vendégh István

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error