Témák » Szerelem » Poór Edit: Távolság
Beküldve: 2016.12.07.
Ennyien olvasták eddig: 1773
Távolság
Testben távol vagy kedvesem,
De lelkem érzi lelkedet,
Így a távolság eltűnik,
Bár testem, hiányolja testedet.
Ölelnélek, csókolnálak,
S boldogan simogatnálak.
Ám, erre még várnom kell,
Így az idő nehezen telik el!
Nagyon hiányzol nekem!
Nagyon hiányzol kedvesem!

Várom, hogy eljöjj,
Várom, hogy átölelj!
Várom, hogy szemeid,
Tüzében égjek el!
Várom, hogy lelkem,
Lelkedben csodára lel!
Várom, hogy szívem,
Karjaidban boldogságra lel!
Nagyon hiányzol nekem!
Nagyon hiányzol kedvesem!

Látom arcodat előttem lebegni,
Mégsem tudom megérinteni.
Fájdalomtól rezdül testem,
S könny árasztja el a szemem.
Minden gondolatom nálad jár,
Vágyakozva gondolok rád!
Vágyam elkíséri testem, amíg él,
Szerelmem elkíséri lelked örökké!
Nagyon hiányzol nekem!
Nagyon hiányzol kedvesem!
Írta: Poór Edit
Beküldő: Poór Edit
Zsanna
2017. július 17. 20:31:06
Csodás ez a vers,nagyon igaz.Én elküldtem a barátomnak,nem maradt el a hatás.Ő is szereti a verseket:)))))Köszönöm :Edit:)))

Sok szeretettel:Zsanna
Új hozzászólás
 Error
 Error