Témák » Szerelem » Csokonai Vitéz Mihály: A szerelmes vitézhez
Beküldve: 2011.03.23.
Ennyien olvasták eddig: 1514
A szerelmes vitézhez
Ámor múlattába
Egy sisak aljába
Nefelejcset űltetett,

Kit saját kezével,
Az élet ízével
Nyájasan öntözgetett.

Lám, a kedves Hébe
A bajnok szívébe
Mely hatalmat vehetett.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error