Témák » Élet » Baranyai Attila: Vers az önkénteshez (epigramma)
Beküldve: 2013.11.20.
Ennyien olvasták eddig: 1295
Vers az önkénteshez (epigramma)
Istened úgysem mentheti bűnöd, hogyha feloldoz,
érted nem szólhat lantja, se mennyei tánc,
mert ha te nem tetted soha jóvá emberi voltod,
döntöttél, s lángörvényben a poklod igáz.

2015.

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error