Témák » Élet » Baranyai Attila: A Nőhöz
Beküldve: 2013.11.20.
Ennyien olvasták eddig: 732
A Nőhöz
Szemeddel sírsz, nevetsz,
szíveket átölelsz,
álmokat szövögetsz,
s hőn életet lehelsz.
Gondozol lelkeket
szelíden, érzéssel,
s hogy nyílsz a Napfényben,
lényed örvendezem.
Vágyaink ereje
láncol össze minket,
eleven bilinccsel,
s lángol túl mindenen.
Te vagy a rejtelem,
hevével, csendjével,
s való Nőiséged:
maga a szerelem.

2013.

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error