Témák » Vágyakozás » Fodor Bálint: Hajnalhasadás
Beküldve: 2017.02.27.
Ennyien olvasták eddig: 1000
Hajnalhasadás
Reggel mikor a Nap kikele,
Felnyitod a szemedet,
S elvakít a szerelem.
Délben mikor a Nap delel,
Élvezed az életet,
S érdemes az érzelem.
Éjjel már az erotika,
Kellemes fantázia!
Beküldő: Fodor Bálint

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error