Témák » Barátság » Szabadi Tímea: Mosolyogj
Beküldve: 2017.03.03.
Ennyien olvasták eddig: 3509
Mosolyogj
Szép az élet mosolyogj!
Felejtsd el gondod, bajod.
Feledd mi bánt téged,
s ki rosszul bánt véled.

Kedved ne hagyd csüggedni,
magad mástól függeni.
Legyen páncéllá vígságod.
Nem bánthatnak, meglátod.

Tiszta fényű szemedet,
töltse el a szeretet.
Rózsás, vidám arcodon,
ne legyen több fájdalom.

Gondolj mindig csak jóra,
s ne legyen olyan óra,
mikor mosoly helyett,
könny lepi el szemed.
Beküldő: Szabadi Tímea

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error