Témák » Élet » Polgár Olga: Játszunk
Beküldve: 2016.10.24.
Ennyien olvasták eddig: 1953
Játszunk
Játszunk

Játsszuk azt,hogy szeretsz engem,
s megöleled majd a lelkem.
Játsszunk mesés boldogságot,
sok-sok valóra vált álmot.
Játsszuk át az életet,
s meglásd megtaláljuk ami elveszett!
Játsszuk azt,hogy szeretlek!
Ma eggyé olvad nappal,és éj.
Játsszuk azt,hogy fellegek közt szárnyalhat a szenvedély!
Játsszuk azt,ha meghalok,
könnyből lesznek angyalok!
Ígérjétek meg nekem,
játszotok majd nélkülem!
Beküldő: Polgár Olga
 
Polgár Olga
2017. április 23. 22:08:47
Kedves István!
Köszönöm a versemnek szánt figyelmet,és a dicséretet.
Üdvözlettel:Olga
Sz.István Bálint
2016. december 01. 22:55:12
Kedves Olga
Nagyszerű verset írtál ! Gratula !
Új hozzászólás
 Error
 Error