Témák » Mindennapok » Sz.István Bálint: Versek barátaimnak
Beküldve: 2014.12.14.
Ennyien olvasták eddig: 1243
Versek barátaimnak
1.

Párczen Pistának
Perczel Gyurinak
Balás Lacinak
Funták Robinak

Vonásaid
víg kamaszkövek őrzik
S koravén jelek a fákon

Ne játssz bújócskát velem
Úgysem hiszem a halálod



2.
Horizont


Ablakomból temetőre látok
Alattam sírnak,harangot vernek
Fekete asszonyok kántálnak,
s énekelnek

Ablakomból messzire látok
szemgödreimben angyalok ülnek
s citeráznak




3.
ZÁPOR

Zápor. zápor, zuhogó
Villámok között állok
Ökölnyi cseppek esnek
Tisztára mosnak
Összevernek
Beküldő: Sz.István Bálint

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error