Témák » Természet » Keserű Manfréd: Tavasz
Beküldve: 2016.04.03.
Ennyien olvasták eddig: 1895
Tavasz
Újra itt a ravasz tavasz
S ő minden évben
A természet álmából felébred
Reggelenként harmatos a haraszt.

Nézzem a végtelen eget
Közben a lágy szél
Álmosan nyugovóra tér
A tavasz képe mámorító jelenet

Te csalfa tünemény
Én rózsát hintek rád
S hajad mohón elnyeli illatát
Kertedet millió rózsával tele ültetném

Én égek,mintha nyár lenne
A tavasz minden bajom
De neked zeng bódító dalom
Ez az évszak mely beleolvad a jelenbe
Beküldő: Keserű Manfréd

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error