Témák » Vallás » Deme Mónika: Isten az élet forrása
Beküldve: 2012.06.14.
Ennyien olvasták eddig: 1621
Isten az élet forrása
Isten az élet forrása,
írja ezt a zsoltár írója,
csak nem mindenki tudja,
hogy Ő általa a világosságot megláthassa,
ha Jézus Krisztust a szívébe fogadja
aki az életét adta a keresztfára,
ahol ezzel az életünket megvásárolta,
nagy volt ennek ára,
hogy kifolyjon drága vére
mivel mosson minket tiszta hófehérre!

2016. március 4.
Beküldő: Deme Mónika

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error