Témák » Szerelem » Blank Camor: Mi is az a szerelem?
Beküldve: 2015.12.08.
Ennyien olvasták eddig: 2050
Mi is az a szerelem?
Part2

Nem kell már a szó, mi elmondja milyen, ha rad nézek tudom, mi vagy te nekem. Szemedben látom az egész életem, s ha tükörbe nézek, nem kell többet félnem. Melletted barmi álmom valóra válhat. Ha veled vagyok, semmi meg nem állíthat. A szerelem szót, elmagyarázni nem lehet. Ha rád nézek tudom, meg találtam mit jelent. Ez egy olyan dolog, mi szemmel nem látható, de kitártam szívem, s mar minden világos. Mar csak azért vagyok hogy neked éljek, s tudom ha elhagynál, számomra eljönne a végzet.
Beküldő: Blank Camor
Blank Camor
2015. december 18. 22:02:59
Köszönöm Szépen! :)
Tudod, ki vagyok!
2015. december 17. 22:54:10
Klassz! Gratulálok! Jó ,hogy regisztráltál.
Ismeretlen
2015. december 17. 22:45:24
Csak így tovább! :)
Új hozzászólás
 Error
 Error