Témák » Szerelem » Blank Camor: Mi is az a szerelem?
Beküldve: 2015.12.08.
Ennyien olvasták eddig: 1238
Mi is az a szerelem?
Part1

Mi is az a szerelem, mit oly régóta keresek. vajon megtalálom valaha, vagy síromba viszem e rejtelmet? Sok leánynak mondtam már hogy szeretlek, de az őszinte érzést még mindig keresem. Vajon van e hozzáfogható dolog, mi úgy megragad, vagy sosem jövök rá arra, milyen lehet valójában. A magyar leányok gyönyörűek, nincsenek hasonlók a vilagon, de ezt az érzést, vajon lesz akiből kiváltom? Nemtudom hol, és hogyan keressem, valaki magyarázza el, mi is az a szerelem!
Beküldő: Blank Camor
Blank Camor
2016. február 06. 20:01:41
Köszönöm! :)
Don
2016. január 06. 10:22:22
Szuper!
Új hozzászólás
 Error
 Error