Témák » Vágyakozás » Holdosi Tímea: Hangtalan
Beküldve: 2015.06.16.
Ennyien olvasták eddig: 2165
Hangtalan
Szépnek tűnő dallamok,
Tisztán zengő hangok.
Valami becsaphatott,
Meghajolt árnyékok.

S te mégsem adtad fel,
Tömted magad hittel.
Valaki dúdolt neked,
Szíved tiszta meleg.

Ablakod zárva, csukva,
Nincs ki, bújjon oda.
Csillámló éjszakákon,
Most csak hozzád vágyom.

Hangtalan suttogását,
Hangos muzsikáját,
Én hallgattam hajnalban
Létem volt hangtalan.

S olyan halkan jöttem,
Léptedet követtem.
Hadd haljam énekedet,
Csak ennyit kérhetek.
Beküldő: Holdosi Tímea

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error