Témák » Természet » Horvát Jánosné: Égi áldás
Beküldve: 2015.04.12.
Ennyien olvasták eddig: 1548
Égi áldás
Sötét a felhős ég,
mámoros buja fény
villan az ég kékjén,
jő az égi áldás,
fújja szél szaporán,
jöttének ad hangot,
görget ő nagy hordót,
a fénnyel cikázó,
télben villámló
égi áldás jő,
égi tünemény,
így tél közepén,
borús estében
nyár jut eszembe,
csodás évszakok,
hova bújtatok,
nem tudni, már mi van,
tél-e, vagy már tavasz.
Beküldő: Marika

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error