Témák » Barátság » Fritz László: Barátomnak...
Beküldve: 2015.04.06.
Ennyien olvasták eddig: 1416
Barátomnak...
Tőlem egy évtizeddel korábban talált rád az élet,
hamarabb koptattad a tanterem vaskos, szilárd padsorait,
majd rád talált a szerelem, a szent házasság örök hűsége,
később a gyermekáldás, mennyei pillanat ölelt át téged.

Szürke hétköznapok tolakodva sorakoztak egymás mögött,
állandóság, a megszokás, mindennapok, szép ünnepek között,
álmod legyen mindig igaz, érd el, mit kell, mit a becses szíved diktál,
de ne változz, drága barátom, olyan légy, mint eme percben.

Lelked egyszerűen szép, tiszta szikrákat szór e földre,
bölcs gondolatok övezik derék, sokat látott léted.
Barátságod sokat jelent, nyugalom a nyugtalan világban,
vihartól zilált, örvénylő sivatag nyomában feneketlen oázis.
Beküldő: Puffogo
Fritz László
2016. március 12. 19:45:00
Kedves Druszám!
A hídról írt versed nagyon megfogott, mert Te verset írtál én meg feltaláltam új hidakat. Valamikor én is írtam verseket, ma már feltalálok inkább.
Mert mi Fritzek összetartunk. Remélem sikeres költő leszel, de a gondolati alap megérne egy találkozást. Talán ki tudnám nyitni a világot neked.
Mert a magyaroknak a költők nyitottak mindig kaput.
És mos itt van a kapunyitás ideje.
Üdv: Fritz-i@vnet.hu
Új hozzászólás
 Error
 Error