Témák » Húsvéti locsólóversek » Ismeretlen : -
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1537
-
Jó reggelt, jó reggelt,
Kedves liliomszál,
Megöntözlek rózsavízzel,
Hogy ne hervadozzál.
Kerek erdőn jártam,
Piros tojást láttam,
Bárány húzta rengő kocsin,
Mindjárt ideszálltam.
Nesze hát rózsavíz,
Gyöngyöm, gyöngyvirágom.
Hol a tojás, piros tojás?
Tarisznyámba várom
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error