Témák » Halál, elmúlás » Ismeretlen : Boldog óda
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 2557
Boldog óda
Boldog óda

Vérben fekszem

Tán csak sár, hittem

Reményem szertefoszlott,

Érzem már a földi poklot


Vérzem immár több-tíz éve

Élek még, de ó mivégre

Szenvedünk és igen, halunk

Csak hisszük, hogy örökül hagyunk


Földi létnek görbe útja,

ÉLJÜK mi hát –vérben úszva

Ma is meghalsz, s holnap?

Újra

Ennyi volt a boldog óda
Beküldő: Maverick Béla Pál

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error